ARRANGEMENTEN SCHOONHOVEN

 
 

Schoonhoven meer dan een bezoek waard !


Neem gerust de tijd om deze historische stad te bekijken en te genieten van al het moois uit vervlogen tijden, dat binnen de grenzen van dit oude stadje bewaard is gebleven.


Struin samen met een gids/verhalenverteller door de smalle straatjes van deze middeleeuwse vestingstad en ontdek waarom schoonhoven van oudsher een regionaal handelscentrum is geweest en als tiende stad van Holland vertegenwoordigd was in het landsbestuur.


En als u toch hier bent, maak dan van de gelegenheid gebruik om onder leiding van een zilversmid in een 2-uur durende workshop uw eigen zilveren sieraad te maken. U zult het thuisfront versteld doen staan van het resultaat !


Ga met eigen ogen zien waarom Schoonhoven zich de Zilverstad van Nederland kan noemen en bezoek onder leiding van een gids de vele open ateliers, galeries, werkplaatsen en juweliers die binnen een straal van 1 kilometer in de oude binnenstad zijn gevestigd.

Beleef Zilver en schoonhoven

Tip: Een workshop zilversmeden is absoluut een leuke belevenis bij een dagje uit met vrienden of familie maar ook heel geschikt voor een personeels-uitje.


Tip: Neem een gids mee op uw ontdekkingstocht door Schoonhoven. Hij kan u de mooiste plekjes laten zien en vertelt u over de rijke geschiedenis van deze Zilverstad.